1. XXL
  2. BluMill Dubbele Airfryer XXL

BluMill Dubbele Airfryer XXL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

199 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de BluMill Dubbele Airfryer XXL? Hieronder geven we je een volledige BluMill Dubbele Airfryer XXL - SYNC-FINISH Functie - Touchscreen - incl. Kinderslot - 8L - 1700W - Heteluchtfriteuse review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze BluMill Dubbele Airfryer XXL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 2000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen BluMill Dubbele Airfryer XXL

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen BluMill Dubbele Airfryer XXL

  • ?
  • ?

BluMill Dubbele Airfryer XXL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de BluMill Dubbele Airfryer XXL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De BluMill Dubbele airfryer speciaal voor frituren zonder olie, braden, grillen, gratineren, roosteren en verhitten. de dubbele Airfryer XXL beschikt over een groot aantal aan bereidingswijzen voor heerlijke friet, vlees, vis, pizza’s, snacks en nog veel meer. U bereidt ze hooguit in een halfuur en de gehele maaltijd is klaar. De digitale heteluchtfriteuse bevat 2 afzonderlijke lades van elk 4 liter. Zo kunt u in beide lades tegelijk gezonde maaltijden klaarmaken. En dat allemaal zonder de toevoeging van olie! 

Veelgestelde vragen over de BluMill Dubbele Airfryer XXL

Uiteraard moet je de BluMill Dubbele Airfryer XXL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je BluMill Dubbele Airfryer XXL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de BluMill Dubbele Airfryer XXL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste BluMill Dubbele Airfryer XXL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie BluMill Dubbele Airfryer XXL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De BluMill Dubbele Airfryer XXL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online BluMill Dubbele Airfryer XXL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de BluMill Dubbele Airfryer XXL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie BluMill Dubbele Airfryer XXL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de BluMill Dubbele Airfryer XXL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze BluMill Dubbele Airfryer XXL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de BluMill Dubbele Airfryer XXL - SYNC-FINISH Functie - Touchscreen - incl. Kinderslot - 8L - 1700W - Heteluchtfriteuse .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!