1. XXL
  2. Deski Airfryer XXL

Deski Airfryer XXL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

230 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Deski Airfryer XXL? Hieronder geven we je een volledige Deski Airfryer XXL - Heteluchtoven met 14 Bakprogramma’s - 15L - Zwart/RVS review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Deski Airfryer XXL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 800 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat | Grillplaat | Grillrooster inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Deski Airfryer XXL

  • Ruime inhoud van 15 liter
  • 14 bakprogramma's vooraf ingesteld
  • Accessoires en toebehoren inbegrepen

Nadelen Deski Airfryer XXL

  • Geen app-bediening mogelijk
  • ?

Deski Airfryer XXL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Deski Airfryer XXL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving.  

Veelgestelde vragen over de Deski Airfryer XXL

Uiteraard moet je de Deski Airfryer XXL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Deski Airfryer XXL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Deski Airfryer XXL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Deski Airfryer XXL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Deski Airfryer XXL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Deski Airfryer XXL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Deski Airfryer XXL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Deski Airfryer XXL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Deski Airfryer XXL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Deski Airfryer XXL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Deski Airfryer XXL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Deski Airfryer XXL - Heteluchtoven met 14 Bakprogramma’s - 15L - Zwart/RVS .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!