1. XXL
  2. Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL

Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL? Hieronder geven we je een volledige Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL - Heteluchtfriteuse - 2 Kookvakken - 12 Automatische Programma's - 9 Liter review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1500 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL

  • ?
  • ?

Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Zoek jij een makkelijke en gezonde manier om al je gerechten klaar te maken? Een airfryer biedt hiervoor de oplossing, en dan met name deze Daewoo DK2FRYER Airfryer. Deze airfryer beschikt namelijk over twee onafhankelijke kooklades, waardoor je twee onderdelen van een maaltijd tegelijkertijd klaar kunt maken. Deze onderdelen zijn exact op hetzelfde moment klaar door de Smart Finish-functie. Samen hebben deze kooklades een inhoud van wel 9 liter, genoeg voor 8 personen. De slimme functies en 12 automatische programma’s maken bovendien het koken voor jou extra makkelijk. Maak dus snel heerlijke snacks, friet, gebakken groenten, pizza, vlees en zelfs cake klaar in deze handige airfryer!  

Veelgestelde vragen over de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL

Uiteraard moet je de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Daewoo DK2FRYER Dubbele Airfryer XXL - Heteluchtfriteuse - 2 Kookvakken - 12 Automatische Programma's - 9 Liter .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!