1. XXL
  2. JAP Aspire

JAP Aspire review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de JAP Aspire ? Hieronder geven we je een volledige JAP Aspire - Heteluchtfriteuse XXL 5,7L - Vaatwasserbestendig - Nederlands XL kookboek - Airfryer review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze JAP Aspire ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 850 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat | Grillrooster | Receptenboek inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen JAP Aspire

  • 8 voorgeprogrammeerd bakprogramma’s
  • Digitaal touchscreen voor het aanpassen temperatuur en programma's
  • Easy clean het rooster kan in de vaatwasser

Nadelen JAP Aspire

  • Geen warmhoud functie
  • ?

JAP Aspire productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de JAP Aspire een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De lekkerste gerechten bereiden op een gezonde manier? Met de JAP Aspire geniet je van overheerlijk voedsel met een lekkere krokante korst zonder vet te gebruiken.  

Veelgestelde vragen over de JAP Aspire

Uiteraard moet je de JAP Aspire en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je JAP Aspire , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de JAP Aspire . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste JAP Aspire kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie JAP Aspire aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De JAP Aspire gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online JAP Aspire handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de JAP Aspire graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie JAP Aspire aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de JAP Aspire van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze JAP Aspire review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de JAP Aspire - Heteluchtfriteuse XXL 5,7L - Vaatwasserbestendig - Nederlands XL kookboek - Airfryer .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!