1. XXL
  2. Medion MD 10072

Medion MD 10072 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Medion MD 10072? Hieronder geven we je een volledige Medion MD 10072 - Multifunctionele heteluchtfriteuse - 10 liter XXL-capaciteit - Digitaal display - 10 automatische programma's - Uitgebreide accessoires review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Medion MD 10072 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 900 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat | Grillplaat | Spiesjes inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Medion MD 10072

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Medion MD 10072

  • ?
  • ?

Medion MD 10072 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Medion MD 10072 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De alleskunner voor je keuken Deze MEDION heteluchtoven zorgt voor maximaal comfort in je keuken. Hij frituurt, grilt, bakt en roostert je favoriete gerechten perfect en is de ideale aanvulling voor grote en kleine kookruimtes. Deze alleskunner is namelijk een heteluchtfriteuse, minioven en droogapparaat in één. Van knapperige aardappelschijfjes en hartige muffins tot smeuïg appelgebak: met behulp van het slimme 360°-warmtesysteem maak je alles wat je maar wilt. Een luchtcirculatieventilator verdeelt de warmte optimaal, zodat voedsel snel en zorgvuldig wordt bereid.  

Veelgestelde vragen over de Medion MD 10072

Uiteraard moet je de Medion MD 10072 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Medion MD 10072, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Medion MD 10072. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Medion MD 10072 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Medion MD 10072 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Medion MD 10072 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Medion MD 10072 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Medion MD 10072 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Medion MD 10072 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Medion MD 10072 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Medion MD 10072 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Medion MD 10072 - Multifunctionele heteluchtfriteuse - 10 liter XXL-capaciteit - Digitaal display - 10 automatische programma's - Uitgebreide accessoires.

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!