1. XXL
  2. Philips Avance Collection HD9762/90

Philips Avance Collection HD9762/90 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Philips Avance Collection HD9762/90? Hieronder geven we je een volledige Philips Avance Collection HD9762/90 - Airfryer XXL review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Philips Avance Collection HD9762/90 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1400 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Philips Avance Collection HD9762/90

  • vaatwasmachinebestendig voor alle verwijderbare onderdelen
  • Rapid Air-technologie voor een heerlijk, krokant resultaat
  • Warmhoudmodus om het opdienen uit te stellen

Nadelen Philips Avance Collection HD9762/90

  • Geen meegeleverde accessoires inbegrepen
  • ?

Philips Avance Collection HD9762/90 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Philips Avance Collection HD9762/90 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Philips Avance Airfryer XXL HD9762/90 heeft een grotere bakcapaciteit. Met maar liefst 1,4 kilogram heb je namelijk genoeg ruimte voor een hele kip of een (hartige) taart. Daarnaast braad je vlees, gril je vis en frituur je verse friet voor 4 tot 5 personen in de airfryer. Op de meegeleverde grillplaat gril je vlees, vis en groenten. Voorverwarmen is niet meer nodig, dankzij de Twin-Turbostar technologie. Het stervormige element aan de onderkant en de dubbele bodem filtert vetdeeltjes uit de circulerende lucht en onttrekt op die manier nog meer vet uit je maaltijd dan andere airfryers. De uitneembare onderdelen reinig je eenvoudig in de vaatwasmachine. 

Veelgestelde vragen over de Philips Avance Collection HD9762/90

Uiteraard moet je de Philips Avance Collection HD9762/90 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Philips Avance Collection HD9762/90, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Philips Avance Collection HD9762/90. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Philips Avance Collection HD9762/90 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Philips Avance Collection HD9762/90 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Philips Avance Collection HD9762/90 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Philips Avance Collection HD9762/90 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Philips Avance Collection HD9762/90 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Philips Avance Collection HD9762/90 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Philips Avance Collection HD9762/90 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Philips Avance Collection HD9762/90 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Philips Avance Collection HD9762/90 - Airfryer XXL .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!