1. Nilfisk
 2. Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Nilfisk C 125-5 Car & Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk C 125-5 Car & Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128500956

Gewicht

6,4 kg

Hoogte

72 cm

Breedte

29 cm

Diepte

30 cm

Omschrijving van Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Met de Nilfisk C 125-5 Home Car & Home heb je een complete set in handen om je fiets, auto, schutting en terras schoon te maken. De hogedrukreiniger heeft een krachtige werkdruk van 125 bar en een reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur. Daarnaast worden er een terrasreiniger, autowasborstel, twee mondstukken en een schuimsproeier (zonder wasmiddel) meegeleverd. Dankzij de regelbare werkdruk pas je de waterdruk aan op je klus. Met de vuilfrees verwijder je ook hardnekkig vuil. Wil je het apparaat verplaatsen? Met de wielen verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk naar een andere plek. Al je toebehoren berg je netjes op in de handige opbergruimte. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. Met de Nilfisk C 125-5 Home Car & Home heb je een professionele hogedrukreiniger in huis voor al je klusjes.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een terrasreiniger, wasborstel, twee mondstukken, schuimsproeier, vuilfrees en een waterfilter meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aanpast aan de schoonmaakklus

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Nilfisk C 125-5 Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 72 cm
Breedte 29 cm
Diepte 30 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk C 125-5 Car & Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 6,4 kg.

Nilfisk C 125-5 Car & Home. is op de markt gebracht door Nilfisk C 125-5 Car & Home. en heeft als fabrikantcode: 128500956.

Nilfisk C 125-5 Car & Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk C 125-5 Car & Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.