1. Nilfisk
  2. Nilfisk Core 140 PowerControl PAD.

Nilfisk Core 140 PowerControl PAD.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Core 140 PowerControl PAD. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Core 140 PowerControl PAD.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128471267

Gewicht

8,7 kg

Hoogte

89 cm

Breedte

37 cm

Diepte

30 cm

Omschrijving van Nilfisk Core 140 PowerControl PAD.

Met de Nilfisk Core 140 PowerControl PAD heb je een hogedrukreiniger die je binnen en buiten het huis kunt gebruiken voor allerlei soorten reinigingswerkzaamheden. Of je nu je tuinmeubelen wilt schoonspuiten, je terras wilt schrobben of je afvoer wilt reinigen, met deze hogedrukreiniger ben je in staat al deze taken zonder problemen uit te voeren. Met de meegeleverde vuilfrees en de optie om reinigingsmiddel toe te voegen (niet meegeleverd) maakt zelfs de meest hardnekkige verontreiniging geen schijn van kans. Om je het gebruik van deze hogedrukreiniger zo aangenaam mogelijk te maken, is deze van alle gemakken voorzien. Zo heb je de mogelijkheid om de waterdruk in 3 verschillende standen in te stellen via een knop op het apparaat zelf. Daarnaast zijn er wieltjes aanwezig waarmee je het apparaat gemakkelijk kunt verplaatsen. Verder is er een opbergruimte aanwezig waar je de kleine meegeleverde accessoires in kunt opbergen. Let wel, een tuinslang (diameter 13 mm, minimaal 6 meter lang) is niet meegeleverd.

Pluspunten
  • Je voert diverse reinigingsklussen uit met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. De regelbare waterdruk zorgt er voor dat je de waterdruk goed aanpast aan de reinigingsklus. Het automatische start/stopsysteem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen riolerings- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 140 PowerControl PAD.

Nilfisk Core 140 PowerControl PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 89 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Core 140 PowerControl PAD. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 8,7 kg.

Nilfisk Core 140 PowerControl PAD. is op de markt gebracht door Nilfisk Core 140 PowerControl PAD. en heeft als fabrikantcode: 128471267.

Nilfisk Core 140 PowerControl PAD. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Core 140 PowerControl PAD. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.