1. Nilfisk
 2. Nilfisk Excellent 170.

Nilfisk Excellent 170.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Excellent 170. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Excellent 170.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128471414

Gewicht

21 kg

Hoogte

73 cm

Breedte

37 cm

Diepte

35 cm

Omschrijving van Nilfisk Excellent 170.

Met de Nilfisk Excellent 170 maak je eenvoudig je huis en omgeving schoon. Deze hogedrukreiniger heeft een krachtige werkdruk van 170 bar en een doorvoercapaciteit van 498 liter per uur. Hiermee maak je zonder problemen je auto, caravan, tractor, zwembad en schutting schoon. Met de Core 170 PowerControl pas je de druk aan, zodat je de lak van je auto niet beschadigt. Daarnaast heeft de hogedrukreiniger een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en 3-in-1 spuitlans. De 3 verschillende opzetstukken voor de spuitlans zorgen ervoor dat je voor elke schoonmaaktaak het juiste opzetstuk hebt. De Nilfisk Excellent 170 is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en het handvat. Nadat je klaar bent met schoonmaken, rol je de slang eenvoudig op in de haspel. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd. Om de hogedrukreiniger te gebruiken heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Met de Nilfisk Excellent 170 maak je gemakkelijk je huis, tuin en meubels schoon. De krachtige werkdruk van 170 bar en de hoge doorvoercapaciteit van 498 liter per uur zorgen ervoor dat je ook de hardnekkigste vlekken moeiteloos verwijderd. Ook heb je met de Core 170 PowerControl de mogelijkheid om de druk aan te passen, zodat je de lak van je auto niet beschadigt. Bovendien krijg je verschillende accessoires meegeleverd, waaronder een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en 3-in-1 spuitlans. Met de 3 verschillende opzetstukken voor de spuitlans ben je voor elke schoonmaakklus voorbereid. De Nilfisk Excellent 170 is gemakkelijk te verplaatsen met behulp van de wielen en het handvat. Nadat je klaar bent met schoonmaken, rol je de slang eenvoudig op in de has.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees en waterfilter meegeleverd

  .

  Dankzij de haspel rol je de hogedrukslang gemakkelijk en strak op

  .

  Met een hoge werkdruk van 170 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor de grootste schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Excellent 170.

Nilfisk Excellent 170. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 73 cm
Breedte 37 cm
Diepte 35 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Excellent 170. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 21 kg.

Nilfisk Excellent 170. is op de markt gebracht door Nilfisk Excellent 170. en heeft als fabrikantcode: 128471414.

Nilfisk Excellent 170. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Excellent 170. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.