1. Nilfisk
 2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128471271

Gewicht

9 kg

Hoogte

88 cm

Breedte

37 cm

Diepte

30 cm

Omschrijving van Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl is het ideale apparaat voor het uitvoeren van kleine schoonmaakklussen in en rondom je huis. Met een werkdruk van 140 bar en een doorvoercapaciteit van 465 liter per uur, is deze hogedrukreiniger krachtig genoeg om je tuinmeubelen, (motor)fiets en tuingereedschap grondig schoon te maken. Je kunt de werkdruk aanpassen om te voorkomen dat je lak van je fiets beschadigt. Bij deze uitvoering is standaard een vuilfrees, waterfilter, spuitlans en schuimsproeier (zonder reinigingsmiddel) meegeleverd. De Core 140 PowerControl is licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen met de handgreep en wielen. Daarnaast heeft de hogedrukreiniger een oprolbare haspel waarin je de tuinslang gemakkelijk oprolt. Let er wel op dat je een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Deze wordt niet meegeleverd bij de hogedrukreiniger. Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl verander je je tuin, (motor)fiets en tuinmeubelen in een handomdraai.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en reinigingsmiddelenfles meegeleverd

  .

  Met deze haspel kun je de hogedrukslang eenvoudig en strak oprollen

  .

  Deze hogedrukreiniger weegt slechts 9 kilogram, wat het erg licht maakt.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 88 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 9 kg.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. is op de markt gebracht door Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. en heeft als fabrikantcode: 128471271.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.