1. Nilfisk
 2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128471275

Gewicht

9,2 kg

Hoogte

89 cm

Breedte

37 cm

Diepte

30 cm

Omschrijving van Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD is een hogedrukreiniger die voorzien is van de mogelijkheid om direct de werkdruk aan te passen. Deze 140 bar hogedrukreiniger is ideaal voor het schoonspuiten van tuinmeubilair, het reinigen van terrassen of het verwijderen van verontreiniging in afvoersystemen. Met de meegeleverde vuilfrees kun je zwaardere verontreiniging effectief verwijderen. De Nilfisk Core 140 is uitgerust met handige functies om je het leven makkelijker te maken. Zo kun je de 8 meter lange hogedrukslang gemakkelijk opbergen in de haspel en het apparaat verplaatsen dankzij de aanwezige wieltjes. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd bij deze hogedrukreiniger en je hebt een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een minimale lengte van 6 meter. Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD heb je een betrouwbare en veelzijdige hogedrukreiniger in handen. Deze is ideaal voor het schoonmaken en onderhouden van je tuin en terras. Met de verschillende functies en het spuitpistool dat aanpasbaar is aan de werkdruk maak je moeiteloos elke verontreiniging ongedaan. De meegeleverde vuilfrees helpt je hierbij en de optie om reinigingsmiddel toe te voegen geeft je een extra handje. Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD heb je een betrouwbare en veelzijdige hogedrukreiniger die je helpt bij het onderhouden van je tuin en terras.

Pluspunten
 • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, rioolslang, waterfilter en spuitlans

  .

  Met de 8 meter lange hogedrukslang bereik je ook de uiteindes van de tuin

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen op de reinigingsklus. Je klaart verschillende schoonmaakklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, rioolslang, waterfilter en spuitlans

  .

  Met de 8 meter lange hogedrukslang bereik je ook de uiteinden van de tuin

  .

  Met de regelbare waterdruk stel je de waterdruk goed af op de schoonmaakklus.

Minpunten
 • Je krijgt geen tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 89 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 9,2 kg.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. is op de markt gebracht door Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. en heeft als fabrikantcode: 128471275.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.