1. Nilfisk
  2. Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128471336

Gewicht

11 kg

Hoogte

88 cm

Breedte

37 cm

Diepte

30 cm

Omschrijving van Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

Met de Nilfisk Core 150 PowerControl PAD maak je je huis, auto, tuin en andere kleine oppervlaktes gemakkelijk schoon. Deze krachtige hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 150 bar en een doorvoercapaciteit van 468 liter per uur. Je krijgt standaard een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, wasborstel, rioolslang, reinigingsmiddelenfles (zonder reinigingsmiddel) en schuimsproeier (zonder reinigingsmiddelen) meegeleverd. De Core 150 PowerControl PAD is eenvoudig te verplaatsen dankzij de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Met de Nilfisk Core 150 PowerControl PAD maak je je auto, tuin en andere oppervlaktes op een krachtige en effectieve manier schoon. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 150 bar en een doorvoercapaciteit van 468 liter per uur. Je krijgt verschillende accessoires meegeleverd waarmee je onder andere je terras en dakgoten schoonmaakt. De Core 150 PowerControl PAD is gemakkelijk te verplaatsen en na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let op: je hebt een tuinslang met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter nodig voor deze hogedrukreiniger.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, terrasreiniger, wasborstel, rioolslang en reinigingsmiddelfles meegeleverd. Met de haspel rol je de hogedrukslang gemakkelijk en strak op. Met de terrasreiniger en rioolslang maak je effectief je terras en dakgoot schoon.

Minpunten
  • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 150 PowerControl PAD.

Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 88 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 11 kg.

Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. is op de markt gebracht door Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. en heeft als fabrikantcode: 128471336.

Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Core 150 PowerControl PAD. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.