1. Nilfisk
 2. Nilfisk Excellent 160 PAD.

Nilfisk Excellent 160 PAD.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Excellent 160 PAD. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Excellent 160 PAD.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128500727

Gewicht

20 kg

Hoogte

73 cm

Breedte

37 cm

Diepte

35 cm

Omschrijving van Nilfisk Excellent 160 PAD.

De Nilfisk Excellent 160 PAD set bevat naast de Excellent 160 hogedrukreiniger ook een terrasreiniger, wasborstel en 8 meter lange rioolslang. De hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 160 bar en een doorvoercapaciteit van 450 liter per uur. Schoonmaken is zo eenvoudig met deze hogedrukreiniger, waarmee je je auto, tractor, tuinmuren en terras perfect schoonmaakt. Je past de werkdruk aan op jouw schoonmaakklus, zodat je de lak van je auto niet beschadigt. Ook krijg je een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en 3-in-1 spuitlans meegeleverd. De 3 verschillende opzetstukken voor de spuitlans zorgen ervoor dat je voor elke schoonmaaktaak het juiste opzetstuk hebt. Met de wielen en het handvat verplaats je het apparaat gemakkelijk. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let wel op dat je een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Deze wordt echter niet meegeleverd met de hogedrukreiniger. Met de Nilfisk Excellent 160 PAD set maak je eenvoudig je auto, tractor, tuinmuren en terras schoon. Door de verschillende accessoires en het aanpasbare werkdrukniveau maak je de oppervlakken schoon zonder de lak te beschadigen. Ook verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk dankzij de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let wel op dat je een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Deze wordt echter niet meegeleverd met de hogedrukreiniger.

Pluspunten
 • Bij deze set wordt een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en rioolslang meegeleverd

  .

  Met de haspel kun je de hogedrukslang makkelijk en strak oprollen

  .

  Met een hoge werkdruk van 160 bar is deze hogedrukreiniger perfect voor grote schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Excellent 160 PAD.

Nilfisk Excellent 160 PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 73 cm
Breedte 37 cm
Diepte 35 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Excellent 160 PAD. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 20 kg.

Nilfisk Excellent 160 PAD. is op de markt gebracht door Nilfisk Excellent 160 PAD. en heeft als fabrikantcode: 128500727.

Nilfisk Excellent 160 PAD. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Excellent 160 PAD. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.