1. Nilfisk
 2. Nilfisk Excellent 170 PAD.

Nilfisk Excellent 170 PAD.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Excellent 170 PAD. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Excellent 170 PAD.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128500727

Gewicht

21 kg

Hoogte

73 cm

Breedte

37 cm

Diepte

35 cm

Omschrijving van Nilfisk Excellent 170 PAD.

De Nilfisk Excellent 170 PAD is een complete hogedrukreiniger waarmee je vrijwel elke schoonmaakklus aankunt. Deze hogedrukreiniger is voorzien van een werkdruk van 170 bar en een doorvoercapaciteit van 498 liter per uur. Deze krachtige hogedrukreiniger is uitgevoerd met een terrasreiniger, wasborstel en rioolslang van 8 meter. Zodoende heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand om je auto, caravan, tractor, zwembad of terras grondig te reinigen. Dankzij de opzetstukken van de 3-in-1 spuitlans en de werkdruk van de hogedrukreiniger bepaal je zelf hoe hard je schoonmaakt. Hiermee beschadig je de lak van je auto niet. Daarnaast is de Core 170 PowerControl gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en rioolslang meegeleverd

  .

  Met deze haspel kun je de hogedrukslang gemakkelijk en strak oprollen

  .

  Met een hoge werkdruk van 170 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor de grootste schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Excellent 170 PAD.

Nilfisk Excellent 170 PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 73 cm
Breedte 37 cm
Diepte 35 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Excellent 170 PAD. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 21 kg.

Nilfisk Excellent 170 PAD. is op de markt gebracht door Nilfisk Excellent 170 PAD. en heeft als fabrikantcode: 128500727.

Nilfisk Excellent 170 PAD. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Excellent 170 PAD. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.