1. Nilfisk
 2. Nilfisk Excellent 160.

Nilfisk Excellent 160.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Excellent 160. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Excellent 160.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128471412

Gewicht

20 kg

Hoogte

73 cm

Breedte

37 cm

Diepte

35 cm

Omschrijving van Nilfisk Excellent 160.

Met de Nilfisk Excellent 160 voer je middelgrote tot grote schoonmaakklussen uit rondom je huis. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 160 bar en een doorvoercapaciteit van 450 liter per uur. Hiermee maak je zonder problemen je auto, caravan, tractor en tuinmuren schoon. Pas de werkdruk aan op jouw schoonmaakklus, zodat je de lak op je auto niet beschadigt. Bij deze uitvoering krijg je standaard een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en 3-in-1 spuitlans meegeleverd. De 3 verschillende opzetstukken voor de spuitlans zorgen ervoor dat je voor elke schoonmaaktaak het juiste opzetstuk hebt. Met de schuimsproeier maak je gemakkelijk je auto schoon met schuim. Met de vuilfrees maak je hardnekkig vuil los. Met het waterfilter verwijder je kalkaanslag en vuil wat meestal in leidingen en apparaten zit. Je verplaatst de Excellent 160 gemakkelijk dankzij de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. De Nilfisk Excellent 160 is een betrouwbare partner voor al jouw schoonmaakklussen. Hij is krachtig, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te verplaatsen.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees en waterfilter meegeleverd

  .

  Met de haspel rol je de hogedrukslang gemakkelijk en strak op

  .

  Met een hoge werkdruk van 160 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor grote schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Excellent 160.

Nilfisk Excellent 160. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 73 cm
Breedte 37 cm
Diepte 35 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Excellent 160. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 20 kg.

Nilfisk Excellent 160. is op de markt gebracht door Nilfisk Excellent 160. en heeft als fabrikantcode: 128471412.

Nilfisk Excellent 160. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Excellent 160. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.