1. Nilfisk
 2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Merk

Nilfisk

Fabrikantcode

128471274

Gewicht

9,2 kg

Hoogte

89 cm

Breedte

37 cm

Diepte

30 cm

Omschrijving van Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home biedt jou controle en flexibiliteit. Met het spuitpistool stel je de werkdruk direct in, zodat je de juiste kracht hebt voor de klus. Of je nu je fiets, terras of schutting wilt reinigen: deze hogedrukreiniger heeft een druk van 140 bar, waarmee je eenvoudig lichte reinigingswerkzaamheden uitvoert. De compacte terrasreiniger maakt spatvrij schoon, terwijl de vuilfrees perfect is om hardnekkig vuil te verwijderen. Voeg eventueel reinigingsmiddel toe (niet meegeleverd) voor een diepere reiniging. Kortom, de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home is de perfecte oplossing voor thuisgebruik. Let wel op dat je een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en minimaal 6 meter lang. Deze wordt niet meegeleverd. Alle accessoires kun je eenvoudig opbergen in de daarvoor bedoelde ruimte.

Pluspunten
 • Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor

  .

  => Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  => De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen voor de reinigingsklus

  .

  Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde compacte terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter

  .

  => Met de meegeleverde compacte terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter kun je verschillende reinigingsklussen aanpakken.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 89 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Bedenk van te voren of Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 9,2 kg.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. is op de markt gebracht door Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. en heeft als fabrikantcode: 128471274.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.