1. Overig
  2. Alpina Hetelucht Friteuse

Alpina Hetelucht Friteuse review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Nee

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Alpina Hetelucht Friteuse? Hieronder geven we je een volledige Alpina Hetelucht Friteuse - XL 3,2 liter - 80-200 Graden - 1500 Watt - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Alpina Hetelucht Friteuse ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 800 gram frites Grillrooster | Grillpan inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Alpina Hetelucht Friteuse

  • 2-4 personen frieten
  • Tijdklok voor 30 minuten
  • Gemakkelijk afwasbaar

Nadelen Alpina Hetelucht Friteuse

  • Geen warmhoudfunctie
  • ?

Alpina Hetelucht Friteuse productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Alpina Hetelucht Friteuse een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Hou je ervan om af en toe te snacken? Deze heteluchtfriteuse of airfryer van Alpina maakt je friet en snacks heerlijk knapperig met behoud van smaak, terwijl hij geen vet/ olie nodig heeft. En hij kan nog veel meer dan dat, want een heteluchtfriteuse is ook nog eens heel veelzijdig.  

Veelgestelde vragen over de Alpina Hetelucht Friteuse

Uiteraard moet je de Alpina Hetelucht Friteuse en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Alpina Hetelucht Friteuse, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Alpina Hetelucht Friteuse. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Alpina Hetelucht Friteuse kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Alpina Hetelucht Friteuse aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Alpina Hetelucht Friteuse gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Alpina Hetelucht Friteuse handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Alpina Hetelucht Friteuse graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Alpina Hetelucht Friteuse aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Alpina Hetelucht Friteuse van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Alpina Hetelucht Friteuse review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Alpina Hetelucht Friteuse - XL 3,2 liter - 80-200 Graden - 1500 Watt - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!