1. Overig
  2. Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143

Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143? Hieronder geven we je een volledige Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143

  • ?
  • ?

Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 is een friteuse en hete lucht oven in één met grote inhoud van 4 liter. Deze multifunctionele Health Fryer werkt met hete lucht en zonder olie, dus is gezond (tot 65% minder vet)! Het is geschikt om snel en gemakkelijk te bakken, maar ook om vrijwel geurloos te frituren, grillen en braden. De Health Fryer heeft een luxe RVS afwerking, een digitaal bedieningspaneel met touch controldisplay en wordt geleverd met een mandje voor onder andere frites, snacks, groente, vlees, vis en deegwaren. Het mandje kan in de vaatwasser gereinigd worden. 

Veelgestelde vragen over de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143

Uiteraard moet je de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Bourgini heteluchtfriteuse Star Collection 18.2143.

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!