1. Overig
  2. TurboTronic AF3 Airfryer

TurboTronic AF3 Airfryer review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

210 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de TurboTronic AF3 Airfryer ? Hieronder geven we je een volledige TurboTronic AF3 Airfryer - Heteluchtfriteuse - 3 Liter - Turquoise review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze TurboTronic AF3 Airfryer ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1000 gram frites Grillrooster | Receptenboek inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen TurboTronic AF3 Airfryer

  • 30 minuten timer
  • Automatische uitschakeling
  • Cool to touch-buitenkant

Nadelen TurboTronic AF3 Airfryer

  • Geen warmhoudfunctie
  • ?

TurboTronic AF3 Airfryer productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de TurboTronic AF3 Airfryer een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met de TurboTronic AF3 Airfryer bak je de lekkerste friet en snacks op een gezonde manier. In tegenstelling tot een frituurpan komt er bij deze heteluchtfriteuse geen olie of boter aan te pas. De airfryer heeft een inhoud van 3 Liter waardoor je in één keer een grote hoeveelheid friet kunt klaarmaken. Je hoeft niet lang te wachten om hem te kunnen gebruiken; dankzij de snelle opwarmfunctie is de airfryer snel klaar voor gebruik. Vanwege zijn analoog display en uitneembare mand is de airfryer ook nog eens makkelijk te bedienen. Tevens is de AF3 heteluchtfriteuse door haar compacte formaat ideaal voor op het aanrecht. De airfryer is een nieuwe manier waarmee je zonder olie of boter een gezonde, smaakvolle en vetarme maaltijd op tafel zet! 

Veelgestelde vragen over de TurboTronic AF3 Airfryer

Uiteraard moet je de TurboTronic AF3 Airfryer en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je TurboTronic AF3 Airfryer , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de TurboTronic AF3 Airfryer . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste TurboTronic AF3 Airfryer kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie TurboTronic AF3 Airfryer aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De TurboTronic AF3 Airfryer gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online TurboTronic AF3 Airfryer handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de TurboTronic AF3 Airfryer graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie TurboTronic AF3 Airfryer aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de TurboTronic AF3 Airfryer van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze TurboTronic AF3 Airfryer review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de TurboTronic AF3 Airfryer - Heteluchtfriteuse - 3 Liter - Turquoise .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!