1. Overig
  2. Eden ED-7005

Eden ED-7005 review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Eden ED-7005? Hieronder geven we je een volledige Eden ED-7005 - Heteluchtfriteuse– Inhoud: 3.5 liter – Digitale bediening review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Eden ED-7005 ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 500 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Eden ED-7005

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Eden ED-7005

  • ?
  • ?

Eden ED-7005 productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Eden ED-7005 een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Eden ED-7005 Air Fryer maakt het dankzij de heteluchttechnologie mogelijk om te bakken, braden, roosteren, grillen of te frituren zonder het gebruik van olie. Met deze 3.5 L Air Fryer heb je dankzij de digitale bediening in een handomdraai de lekkerste snacks op tafel staan en zonder toevoeging van vet of olie heb je niet alleen een gezondere maaltijd, maar ook minder geurtjes! Met zijn slank ontwerp, 3.5 liter volume en een compacte behuizing is het echt aanwinst op je keukenapparatuur. 

Veelgestelde vragen over de Eden ED-7005

Uiteraard moet je de Eden ED-7005 en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Eden ED-7005, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Eden ED-7005. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Eden ED-7005 kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Eden ED-7005 aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Eden ED-7005 gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Eden ED-7005 handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Eden ED-7005 graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Eden ED-7005 aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Eden ED-7005 van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Eden ED-7005 review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Eden ED-7005 - Heteluchtfriteuse– Inhoud: 3.5 liter – Digitale bediening .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!