1. Overig
  2. TurboTronic AF10D Digitale Airfryer

TurboTronic AF10D Digitale Airfryer review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer? Hieronder geven we je een volledige TurboTronic AF10D Digitale Airfryer - Heteluchtfriteuse - 3.5L - Turquoise review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze TurboTronic AF10D Digitale Airfryer ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 800 gram frites Grote heteluchtfriteuse Grillrooster inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen TurboTronic AF10D Digitale Airfryer

  • 30 minuten timer
  • 8 kookprogramma's
  • Automatische uitschakeling

Nadelen TurboTronic AF10D Digitale Airfryer

  • Geen warmhoudfunctie
  • ?

TurboTronic AF10D Digitale Airfryer productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De traditionele frituurpan kan voorgoed de deur uit met de komst van deze TurboTronic AF10D Digital Airfryer met een capaciteit van 3.5 liter. Met de krachtige airfryer bereid je namelijk je favoriete snack op een gezonde manier, zonder de toevoeging van olie of boter. Dit is in tegenstelling tot normaal frituren een veel gezondere manier van koken; je vermindert de inname van vet zelfs tot wel 80%! Nee zeggen tegen deze manier van frituren hoeft dan ook niet meer voor een gezondere levensstijl.  

Veelgestelde vragen over de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer

Uiteraard moet je de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je TurboTronic AF10D Digitale Airfryer, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste TurboTronic AF10D Digitale Airfryer kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie TurboTronic AF10D Digitale Airfryer aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De TurboTronic AF10D Digitale Airfryer gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online TurboTronic AF10D Digitale Airfryer handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie TurboTronic AF10D Digitale Airfryer aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze TurboTronic AF10D Digitale Airfryer review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de TurboTronic AF10D Digitale Airfryer - Heteluchtfriteuse - 3.5L - Turquoise .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!