1. Overig
  2. BluMill Digitale Airfryer

BluMill Digitale Airfryer review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

199 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de BluMill Digitale Airfryer? Hieronder geven we je een volledige BluMill Digitale Airfryer - 8 Programma's - Touchscreen Display - Timer - met Crispplaat - 5 liter - Wifi & Gratis App review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze BluMill Digitale Airfryer ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 2000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Inclusief timer: Ja

Voordelen BluMill Digitale Airfryer

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen BluMill Digitale Airfryer

  • ?
  • ?

BluMill Digitale Airfryer productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de BluMill Digitale Airfryer een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Deze digitale heteluchtfriteuse van BluMill is een aanvulling in iedere keuken! Of u nu een gezond alternatief zoekt voor frituren in olie, of gewoon snel aan tafel wilt, deze digitale airfryer is de ideale keukenhulp. Met de BluMill Airfryer met een inhoud van 5 liter en 8 voorgeprogrammeerde bereidingswijzen lukt uw maaltijd áltijd! 

Veelgestelde vragen over de BluMill Digitale Airfryer

Uiteraard moet je de BluMill Digitale Airfryer en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je BluMill Digitale Airfryer, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de BluMill Digitale Airfryer. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste BluMill Digitale Airfryer kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie BluMill Digitale Airfryer aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De BluMill Digitale Airfryer gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online BluMill Digitale Airfryer handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de BluMill Digitale Airfryer graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie BluMill Digitale Airfryer aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de BluMill Digitale Airfryer van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze BluMill Digitale Airfryer review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de BluMill Digitale Airfryer - 8 Programma's - Touchscreen Display - Timer - met Crispplaat - 5 liter - Wifi & Gratis App .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!