1. Overig
  2. Taylor Swoden Sunbeam 30PQX

Taylor Swoden Sunbeam 30PQX review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX ? Hieronder geven we je een volledige Taylor Swoden Sunbeam 30PQX - Hetelucht friteuse - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Taylor Swoden Sunbeam 30PQX ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Taylor Swoden Sunbeam 30PQX

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Taylor Swoden Sunbeam 30PQX

  • ?
  • ?

Taylor Swoden Sunbeam 30PQX productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Maak kennis met de Taylor Swoden Sunbeam airfryer. Deze nieuwe airfryer heeft een capaciteit van 6 liter. Hiermee is het zeer geschikt voor grote gezinnen of feestjes. Je kunt diverse maaltijden bereiden in de airfryer door middel van frituren, grillen, roosteren of bakken. Denk hierbij aan het roosteren van een kip of vis, het bakken van cakes of pizza’s of frituren van friet.  

Veelgestelde vragen over de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX

Uiteraard moet je de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Taylor Swoden Sunbeam 30PQX , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Taylor Swoden Sunbeam 30PQX kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Taylor Swoden Sunbeam 30PQX aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Taylor Swoden Sunbeam 30PQX gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Taylor Swoden Sunbeam 30PQX handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Taylor Swoden Sunbeam 30PQX aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Taylor Swoden Sunbeam 30PQX review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Taylor Swoden Sunbeam 30PQX - Hetelucht friteuse - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!