1. Overig
  2. BluMill Health Fryer

BluMill Health Fryer review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de BluMill Health Fryer? Hieronder geven we je een volledige BluMill Health Fryer - Heteluchtfriteuse - 10 Liter - Incl. 5 bakaccessoires - Wit review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze BluMill Health Fryer ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 2000 gram frites Grote heteluchtfriteuse Grillrooster inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen BluMill Health Fryer

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen BluMill Health Fryer

  • ?
  • ?

BluMill Health Fryer productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de BluMill Health Fryer een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Lekkere én gezonde maaltijden zonder olie of vet De BluMill HealthFryer staat garant voor een grote diversiteit aan bereidingswijzen voor o.a. friet, vlees, vis, brood en snacks. Health Frying of air frying is een gezonde bereidingswijze waar geen extra boter of olie aan te pas komt, enkel hete lucht, waarmee u gezonde, smaakvolle en vetarme maaltijden op tafel zet. En dankzij het royale formaat met een inhoud van wel 10L hij ideaal voor gezinnen en feestjes! 

Veelgestelde vragen over de BluMill Health Fryer

Uiteraard moet je de BluMill Health Fryer en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je BluMill Health Fryer, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de BluMill Health Fryer. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste BluMill Health Fryer kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie BluMill Health Fryer aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De BluMill Health Fryer gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online BluMill Health Fryer handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de BluMill Health Fryer graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie BluMill Health Fryer aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de BluMill Health Fryer van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze BluMill Health Fryer review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de BluMill Health Fryer - Heteluchtfriteuse - 10 Liter - Incl. 5 bakaccessoires - Wit .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!