1. Overig
  2. Deski Heteluchtfriteuse

Deski Heteluchtfriteuse review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

?

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Deski Heteluchtfriteuse ? Hieronder geven we je een volledige Deski Heteluchtfriteuse - Hetelucht Oven - 15L - 1600W review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Deski Heteluchtfriteuse ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 5 gram frites Grote heteluchtfriteuse Inclusief timer: Ja

Voordelen Deski Heteluchtfriteuse

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Deski Heteluchtfriteuse

  • ?
  • ?

Deski Heteluchtfriteuse productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Deski Heteluchtfriteuse een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. De Deski Heteluchtoven is een heteluchtfriteuse én een heteluchtoven in één. Dit apparaat is geschikt om te bakken, grillen, frituren, roosteren en dehydrateren. Deze komt met een grote inhoud van 15 liter en een vermogen van 1.600 watt. Stel handmatig ook de temperatuur in tussen de 40˚ tot 230˚ graden. Mede dankzij de drie bakplaten met speciale circulatieopeningen, worden deze gebakken tot het gewenste resultaat. Dankzij het speciaal ontwikkelde handvat is de uitneembare, roterende mand gemakkelijk uit de oven te halen en direct boven een bord of schaal leeg te schudden.  

Veelgestelde vragen over de Deski Heteluchtfriteuse

Uiteraard moet je de Deski Heteluchtfriteuse en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Deski Heteluchtfriteuse , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Deski Heteluchtfriteuse . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Deski Heteluchtfriteuse kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Deski Heteluchtfriteuse aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Deski Heteluchtfriteuse gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Deski Heteluchtfriteuse handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Deski Heteluchtfriteuse graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Deski Heteluchtfriteuse aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Deski Heteluchtfriteuse van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Deski Heteluchtfriteuse review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Deski Heteluchtfriteuse - Hetelucht Oven - 15L - 1600W .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!