1. Overig
  2. Taylor Swoden 30ZPG

Taylor Swoden 30ZPG review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Nee

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Taylor Swoden 30ZPG ? Hieronder geven we je een volledige Taylor Swoden 30ZPG - Airfryer - Hetelucht Friteuse - Inhoud 3 Liter - Digitaal display - 1300 Watt review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Taylor Swoden 30ZPG ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 300 gram frites Geen meegeleverde accessoires inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen Taylor Swoden 30ZPG

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Taylor Swoden 30ZPG

  • ?
  • ?

Taylor Swoden 30ZPG productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Taylor Swoden 30ZPG een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Dankzij de geavanceerde 360° Rapid Air Circulation Technology kunt u met de Taylor Swoden air fryer genieten van voedsel dat knapperig van buiten en mals van binnen is met tot 99% minder vet. Deze friteuse heeft 8 handige voorkeursinstellingen en instelbare temperatuurregeling. Met zijn kookcapaciteit van 3 liter kunt u nu smakelijke maaltijden serveren voor 1-3 personen! 

Veelgestelde vragen over de Taylor Swoden 30ZPG

Uiteraard moet je de Taylor Swoden 30ZPG en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Taylor Swoden 30ZPG , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Taylor Swoden 30ZPG . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Taylor Swoden 30ZPG kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Taylor Swoden 30ZPG aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Taylor Swoden 30ZPG gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Taylor Swoden 30ZPG handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Taylor Swoden 30ZPG graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Taylor Swoden 30ZPG aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Taylor Swoden 30ZPG van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Taylor Swoden 30ZPG review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Taylor Swoden 30ZPG - Airfryer - Hetelucht Friteuse - Inhoud 3 Liter - Digitaal display - 1300 Watt .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!