1. Overig
  2. JAP Ascension

JAP Ascension review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de JAP Ascension? Hieronder geven we je een volledige JAP Ascension - Heteluchtfriteuse XL 3,5L - Vaatwasserbestendig - Airfryer review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze JAP Ascension ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 850 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat | Grillrooster inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen JAP Ascension

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen JAP Ascension

  • ?
  • ?

JAP Ascension productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de JAP Ascension een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Wil jij heerlijke maaltijden en gezondere snacks maken? Neem afscheid van de traditionele frituurpan en kies voor een bewuster alternatief met de JAP Ascension. Maak voortaan de aller lekkerste gerechten klaar zonder het gebruiken van vet.  

Veelgestelde vragen over de JAP Ascension

Uiteraard moet je de JAP Ascension en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je JAP Ascension, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de JAP Ascension. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste JAP Ascension kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie JAP Ascension aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De JAP Ascension gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online JAP Ascension handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de JAP Ascension graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie JAP Ascension aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de JAP Ascension van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze JAP Ascension review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de JAP Ascension - Heteluchtfriteuse XL 3,5L - Vaatwasserbestendig - Airfryer .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!