1. Overig
  2. KitchenBrothers Oven Deluxe

KitchenBrothers Oven Deluxe review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de KitchenBrothers Oven Deluxe? Hieronder geven we je een volledige KitchenBrothers Oven Deluxe - 18-in-1 Hetelucht Friteuse, Oven, Grill, Droger - 10x Accessoires o.a. Rotisserie, Spies en Frietmand - 1500W - 12L - Met Kookboek - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze KitchenBrothers Oven Deluxe ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 500 gram frites Grote heteluchtfriteuse Bakplaat | Grillrooster | Spiesjes | Receptenboek inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen KitchenBrothers Oven Deluxe

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen KitchenBrothers Oven Deluxe

  • ?
  • ?

KitchenBrothers Oven Deluxe productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de KitchenBrothers Oven Deluxe een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Maak lekker knapperige frietjes, malse kip of gevulde paprika’s met de 1500W KitchenBrothers Airfryer oven. Selecteer een van de 18 voorgeprogrammeerde standen via het LED-touchscreen. Of stel zelf de temperatuur (65 - 200℃) en tijd (1-90 min) in. Door de 360° snelle hittecirculatie heb je geen olie nodig! Met een inhoud van 12L en de 10 meegeleverde accessoires maak je alles wat je wilt. Geen inspiratie? Kies dan een van de 10 lekkere recepten uit ons Airfryer kookboek. De accessoires stop je na gebruik gewoon in de afwasmachine. Zo simpel kan lekker koken zijn! 

Veelgestelde vragen over de KitchenBrothers Oven Deluxe

Uiteraard moet je de KitchenBrothers Oven Deluxe en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je KitchenBrothers Oven Deluxe, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de KitchenBrothers Oven Deluxe. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste KitchenBrothers Oven Deluxe kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie KitchenBrothers Oven Deluxe aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De KitchenBrothers Oven Deluxe gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online KitchenBrothers Oven Deluxe handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de KitchenBrothers Oven Deluxe graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie KitchenBrothers Oven Deluxe aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de KitchenBrothers Oven Deluxe van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze KitchenBrothers Oven Deluxe review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de KitchenBrothers Oven Deluxe - 18-in-1 Hetelucht Friteuse, Oven, Grill, Droger - 10x Accessoires o.a. Rotisserie, Spies en Frietmand - 1500W - 12L - Met Kookboek - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!