1. Overig
  2. KitchenBrothers Airfryer

KitchenBrothers Airfryer review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de KitchenBrothers Airfryer ? Hieronder geven we je een volledige KitchenBrothers Airfryer - Hetelucht Friteuse - 1300W - 3,5L - Kookboek - Zwart review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze KitchenBrothers Airfryer ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 200 gram frites Receptenboek inbegrepen Inclusief timer: Ja

Voordelen KitchenBrothers Airfryer

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen KitchenBrothers Airfryer

  • ?
  • ?

KitchenBrothers Airfryer productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de KitchenBrothers Airfryer een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Met de KitchenBrothers Airfryer heb je altijd je favoriete snacks binnen een handomdraai op tafel. Kies één van de 6 voorgeprogrammeerde standen via het LED-touchscreen. Je kan ook zelf de temperatuur (80 tot 200°C) en tijd (1 tot 60 min) instellen. Door de 360° snelle hittecirculatie heb je altijd het lekkerste resultaat, zonder olie toe te voegen. Na gebruik kan je de 3.5 L frituurpan en de 2.4 L frituurmand gewoon in de afwasmachine stoppen. Geen inspiratie? Kies dan een van de 7 lekkere recepten uit ons Airfryer kookboek. Zo heb je altijd lekkere snacks in no-time. 

Veelgestelde vragen over de KitchenBrothers Airfryer

Uiteraard moet je de KitchenBrothers Airfryer en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je KitchenBrothers Airfryer , dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de KitchenBrothers Airfryer . Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste KitchenBrothers Airfryer kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie KitchenBrothers Airfryer aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De KitchenBrothers Airfryer gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online KitchenBrothers Airfryer handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de KitchenBrothers Airfryer graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie KitchenBrothers Airfryer aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de KitchenBrothers Airfryer van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze KitchenBrothers Airfryer review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de KitchenBrothers Airfryer - Hetelucht Friteuse - 1300W - 3,5L - Kookboek - Zwart .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!