1. Overig
  2. Montana MF-400XXL

Montana MF-400XXL review

Airfryer reviews

Automatisch kookprogramma

Ja

Max. temperatuur

200 °C

Ben je op zoek naar een goede airfryer en is je oog gevallen op de Montana MF-400XXL? Hieronder geven we je een volledige Montana MF-400XXL Master Airfryer Ceramic Deluxe review met alle specificaties, voor- en nadelen en onze Montana MF-400XXL ervaring in een review.

Max. bakcapaciteit 1200 gram frites Grote heteluchtfriteuse

Voordelen Montana MF-400XXL

  • ?
  • ?
  • ?

Nadelen Montana MF-400XXL

  • ?
  • ?

Montana MF-400XXL productbeschrijving

Wil je lekkere frietjes bakken? Dan is de Montana MF-400XXL een uitstekende keuze. Lees hieronder een uitgebreide productomschrijving. Bij de Montana Master Air Fryer MF-400 XXL wordt de hete lucht van boven naar beneden verplaatst en gaat er via de achterkant uit. De spetters blijven naar beneden gedrukt door deze luchtstroom en komen niet op het verwarmingselement terecht. Resultaat: Geen rookprobleem! Geen filters nodig.  

Veelgestelde vragen over de Montana MF-400XXL

Uiteraard moet je de Montana MF-400XXL en de accessoires geregeld schoonmaken. Het beste is om meteen na gebruik, wanneer de fryer nog een beetje warm is, de bak met mandje, direct te vullen met warm water en wat afwasmiddel. Als je de lade dan weer sluit, kun je deze een tijdje laten weken.  Daarna spoel je de etensresten er makkelijk vanaf.

Zit het vuil er al wat langer in je Montana MF-400XXL, dan kun je de bak met mandje wat langer laten weken in een sopje of zelf gebruikmaken van baking soda of sap van een citroen. Leg bv een laagje aluminiumfolie op de bodem en doe er een laagje water in met citroenschijfjes. Ga je voor die laatste optie? Zet dan de airfryer aan voor 10 minuutjes en het vuil zal zo losweken en op het aluminium vallen.

Nee, wij zijn zelf géén webshop, maar wij geven alleen een review van de Montana MF-400XXL. Wél hebben wij voor je uitgezocht waar je de goedkoopste Montana MF-400XXL kunt kopen en verwijzen wij je op deze pagina dan ook door naar een mooie Montana MF-400XXL aanbieding. Zo kun je een uitgebreide ervaring en de prijs vergelijken via onze website.

De Montana MF-400XXL gebruiksaanwijzing wordt meestal bij de Airfryer zelf meegeleverd. En vaak staat er ook een online Montana MF-400XXL handleiding op de website van de fabrikant. 

Wil je de Montana MF-400XXL graag voor een mooi prijsje kopen, klik dan op de oranje knop bovenaan de pagina en ga direct naar de webshop die we voor je gevonden hebben met een mooie Montana MF-400XXL aanbieding. Op deze manier weet je zeker dat je lekker goedkoop met de Montana MF-400XXL van de lekkerste frietjes geniet.

Andere Airfryer reviews

Vond je deze Montana MF-400XXL review nuttig, maar wil je toch ook meer van andere airfryers weten? Bekijk dan ook een onderstaande reviews en vergelijk ze met de Montana MF-400XXL Master Airfryer Ceramic Deluxe .

Kies een van de 7 automatische programma’s op het digitale display. Bereid tot 1000 gram frites met deze Airfryer met capaciteit van 3,2 liter.
De Philips Airfryer Essential HD9200/60 geeft je dankzij Rapid Air-technologie gezond voedsel dat krokant is aan de buitenkant en zacht aan de binnenkant.

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse GF350HLDB is het mogelijk!