1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control Bike.

Karcher K2 Power Control Bike.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K2 Power Control Bike. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K2 Power Control Bike.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

6.295-763.0

Gewicht

4,3 kg

Hoogte

58,6 cm

Breedte

25 cm

Diepte

24,6 cm

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Bike.

Met de Kärcher K2 Power Control Bike krijg je een uitgebreid pakket aan accessoires met de hogedrukreiniger. Hiermee kun je kleinere reinigingsklussen uitvoeren, zoals het schoonmaken van je fiets. Met een maximale werkdruk van 110 bar en een reinigingscapaciteit van 20 vierkante meter per uur, kun je gerust zijn dat je lak beschermd blijft. Verder is de druk eenvoudig te regelen zodat je de juiste druk kunt kiezen voor jouw klus. De Kärcher K2 is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en het lange handvat. Met de Kärcher K2 Power Control Bike wordt je uitgerust met een set aan accessoires die je kunnen helpen bij het reinigen van je fiets. Je hebt de keuze uit een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel. Met een werkdruk van 110 bar en reinigingscapaciteit van 20 vierkante meter per uur, kun je gerust zijn dat je lak beschermd blijft. Je kunt de druk aanpassen voor jouw specifieke klus. Verder is de Kärcher K2 gemakkelijk te verplaatsen met de wielen en het lange handvat. Zo kun je snel en eenvoudig reinigen met de Kärcher K2 Power Control Bike.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel bijgeleverd. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk aan de reinigingsklus aanpast. Dankzij de wielen is het gemakkelijk om de hogedrukreiniger te verplaatsen.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger en geen riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Bike.

Karcher K2 Power Control Bike. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Bedenk van te voren of Karcher K2 Power Control Bike. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Bike. is op de markt gebracht door Karcher K2 Power Control Bike. en heeft als fabrikantcode: 6.295-763.0.

Karcher K2 Power Control Bike. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K2 Power Control Bike. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.