1. Karcher
 2. Karcher K2 Power Control Car.

Karcher K2 Power Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K2 Power Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K2 Power Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

4,3 kg

Hoogte

58,6 cm

Breedte

25 cm

Diepte

24,6 cm

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Car.

Met de Kärcher K2 Power Control Car ben je helemaal klaar voor jouw kleine klusjes! Je krijgt hierbij een hogedrukreiniger, een vuilfrees, een waterfilter, een spuitlans, een wasborstel, een schuimsproeier en wasmiddel. Zo ben je direct klaar om aan de slag te gaan. De maximale werkdruk van 110 bar en een reinigingscapaciteit van 20 vierkante meter per uur zorgen ervoor dat je deze klusjes snel en grondig kunt uitvoeren. Dankzij de regelbare werkdruk kun je de druk aanpassen aan jouw klus. Zo weet je zeker dat je lak niet beschadigd wordt. Met de wasborstel maak je zelfs zwaarder vervuilde oppervlaktes schoon. Daarnaast is de Kärcher K2 Power Control Car makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en het lange handvat. Kortom, met de Kärcher K2 Power Control Car ben je klaar voor elke klus!

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  De regelbare watersdruk biedt je de mogelijkheid om de druk op de reinigingsklus af te stellen

  .

  Dankzij de wielen is het eenvoudig om de hogedrukreiniger te verplaatsen.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Car.

Karcher K2 Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Bedenk van te voren of Karcher K2 Power Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K2 Power Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K2 Power Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K2 Power Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.