1. Karcher
  2. Karcher K7 Power Control Home.

Karcher K7 Power Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Power Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Power Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.317-151.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Power Control Home.

Kärcher K7 Power Control Home biedt jou alle flexibiliteit om je terras of tuingereedschap grondig te reinigen. Met de meegeleverde terrasreiniger en steen- en gevelreiniger zorg je voor een optimale schoonmaak van grote oppervlakken. Met een werkdruk van 180 bar en een wateropbrengst van 600 liter is geen vervuiling te hard om te verwijderen. Je kunt de druk eenvoudig regelen door de instellingen direct aan te passen op het spuitpistool. De Kärcher K7 Power Control Home wordt geleverd met een bijbehorende app waarmee je het meeste uit je hogedrukreiniger haalt. Met de app kun je bijvoorbeeld de juiste werkdruk instellen voor elk object. Daarnaast is de reiniger voorzien van een lange aansluitslang, waardoor je eenvoudig de plekken kunt bereiken die moeilijk te bereiken zijn. Bovendien is hij uitgerust met een drukspuit met een vergrendelknop voor extra veiligheid.

Pluspunten
  • Je maakt verschillende schoonmaakklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. De hogedrukreiniger heeft een haspel voor het knikvrij en snel oprolbare slang. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control Home.

Karcher K7 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Power Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K7 Power Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.317-151.0.

Karcher K7 Power Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Power Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.