1. Karcher
  2. Karcher K7 Power Control.

Karcher K7 Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.317-150.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Power Control.

De Kärcher K7 Power Control heeft een wateropbrengst van 600 liter per uur en een werkdruk van 180 bar, waardoor je voldoende kracht hebt om hardnekkig vuil te verwijderen. Je past de druk eenvoudig aan op iedere klus, zodat je voor elke klus de juiste druk hebt. De app biedt je hulp bij het selecteren van de juiste werkdruk per object, wat een goede keuze maakt voor zware reinigingsklussen. Als je te maken hebt met hardnekkig vuil, kun je met de Kärcher K7 Power Control reinigingsmiddelen toevoegen (niet meegeleverd). Hierdoor heb je alle kracht in handen om zelfs het hardnekkigste vuil te verwijderen. De Kärcher K7 Power Control is een ideale oplossing voor verontreinigde klussen.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt standaard meegeleverd met de bedieningsknop op de spuitlans, waarmee je de waterdruk eenvoudig kunt afstellen voor de reinigingsklus

    .

    De hogedrukreiniger verwarmt het water tot 60°C.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel, en riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control.

Karcher K7 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K7 Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.317-150.0.

Karcher K7 Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.