1. Karcher
  2. Karcher K7 Smart Control.

Karcher K7 Smart Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Smart Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Smart Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.317-200.0

Gewicht

17,6 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33,3 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Smart Control.

De Karcher K7 Smart Control is dé droom voor elke schoonmaakfanaat. Deze krachtige hogedrukreiniger is een uitkomst bij intensieve klussen. Met een waterdruk van 180 bar en een doorvoercapaciteit van 600 liter per uur is je auto, boot of zwembad binnen no-time weer brandschoon. Verbind het apparaat via bluetooth met de Karcher-app en ontvang gerichte schoonmaaktips op je tablet of smartphone. Dankzij de lange 10 meter lange hogedrukslang ben je ook in het achterste hoekje van je tuin of oprit van dienst. Met de bediening op de spuitlans stel je eenvoudig de waterstraal in. Het wisselen van reinigingsmiddelen is een fluitje van een cent dankzij het Plug 'n' Clean-systeem. Laat je schoonmaakwerk worden verzorgd door de Karcher K7 Smart Control.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt standaard meegeleverd met de bediening op de spuitlans waarmee je de waterdruk eenvoudig kunt aanpassen voor de reinigingsklus

    .

    De hogedrukreiniger kan watertemperaturen aan tot 60 °C.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgesloten.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Smart Control.

Karcher K7 Smart Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Smart Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,6 kg.

Karcher K7 Smart Control. is op de markt gebracht door Karcher K7 Smart Control. en heeft als fabrikantcode: 1.317-200.0.

Karcher K7 Smart Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Smart Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.