1. Karcher
 2. Karcher K4 Power Control Car & Home.

Karcher K4 Power Control Car & Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K4 Power Control Car & Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K4 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-041.0

Gewicht

11,4 kg

Hoogte

58,4 cm

Breedte

30,5 cm

Diepte

39,7 cm

Omschrijving van Karcher K4 Power Control Car & Home.

De Kärcher K4 Power Control Car & Home is een veelzijdig en krachtig apparaat. Met een druk van 130 bar en een 8 meter lange hogedrukslang kun je elk oppervlak schoonmaken. Ook biedt de bijbehorende app je ondersteuning bij het selecteren van de juiste druk. De verschillende accessoires helpen je verder bij het schoonmaken, zoals de vuilfrees voor grove verontreiniging, de terrasreiniger voor grote oppervlakken, de wasborstel voor het krasvrij schoonmaken van je auto of motor en flessen reinigingsmiddel. De Kärcher K4 Power Control Car & Home is een krachtig apparaat dat ideaal is voor het schoonmaken van elk oppervlak. Met de verschillende accessoires en de bijbehorende app heb je alles wat je nodig hebt om je auto, motor, terras of andere oppervlakken grondig schoon te maken. De 8 meter lange hogedrukslang maakt het makkelijk om ook moeilijk bereikbare plekken te schoonmaken. Met de Kärcher K4 Power Control Car & Home heb je alles in huis om elk oppervlak weer stralend schoon te maken!

Pluspunten
 • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  Door de 8 meter lange hogedrukslang bereik je ook de uiteindes van de tuin. Je kunt diverse reinigingsklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt instellen op de reinigingsklus

  .

  Met de 8 meter lange hogedrukslang bereik je ook de uiteindes van de tuin.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Power Control Car & Home.

Karcher K4 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,4 cm
Breedte 30,5 cm
Diepte 39,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K4 Power Control Car & Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 11,4 kg.

Karcher K4 Power Control Car & Home. is op de markt gebracht door Karcher K4 Power Control Car & Home. en heeft als fabrikantcode: 1.324-041.0.

Karcher K4 Power Control Car & Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K4 Power Control Car & Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.