1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Smart Control Car.

Karcher K5 Premium Smart Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Smart Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Smart Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

13,9 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Smart Control Car.

Met de Karcher K5 Premium Power Control Car krijg je een complete set met alle benodigdheden voor al jouw schoonmaakklussen. Naast de K5 hogedrukreiniger krijg je ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd. Daarnaast is de K5 voorzien van een haspel, waarmee je de slang gemakkelijk en snel kunt oprollen. Je verbindt het apparaat via bluetooth met de Kärcher app en krijg zo gerichte tips voor al je schoonmaakwerkzaamheden. De hogedrukreiniger is geschikt voor middelgrote reinigingsklussen, zoals het schoonmaken van je auto, caravan, terras of boot. Hierbij maak je gebruik van een maximale werkdruk van 145 bar en een reinigingscapaciteit van 40 vierkante meter per uur. Daarnaast beschikt de K5 over een regelbare werkdruk, waarmee je de druk kunt aanpassen aan de klus. Zo weet je zeker dat je auto of boot niet beschadigd raakt.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  Dankzij de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen, zodat deze niet knikt of draait

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingswerk.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Smart Control Car.

Karcher K5 Premium Smart Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Smart Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Smart Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Smart Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K5 Premium Smart Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Smart Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.