1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Power Control Home.

Karcher K5 Premium Power Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Power Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Power Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-574.0

Gewicht

13,7 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Power Control Home.

De Kärcher K5 Premium Power Control Home is de perfecte hogedrukreiniger voor het schoonmaken van je tuin en terras. Met een flexibele haspel van 10 meter en twee extra accessoires om mee te reinigen, ben je klaar voor elke klus. De werkdruk van 145 bar en de doorvoercapaciteit van 500 liter per uur zorgen ervoor dat je de grotere klussen in je tuin met gemak aankan. Met de spuitlans kun je de straal zo hard maken als je zelf wilt. Je kunt zelfs de bijbehorende app downloaden om je hogedrukreiniger optimaal te benutten. Deze app helpt je met het kiezen van de juiste druk en maakt het schoonmaken van je tuin en terras een fluitje van een cent. Met de Kärcher K5 Premium Power Control Home is je tuin en terras binnen no-time weer als nieuw.

Pluspunten
 • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter

  .

  Met de bediening op de spuitlans stel je eenvoudig de waterdruk af op de reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
 • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Power Control Home.

Karcher K5 Premium Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Power Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,7 kg.

Karcher K5 Premium Power Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Power Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.324-574.0.

Karcher K5 Premium Power Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Power Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.