1. Karcher
 2. Karcher K5 Premium Power Control Car.

Karcher K5 Premium Power Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Premium Power Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Premium Power Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

13,9 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K5 Premium Power Control Car.

Met de Kärcher K5 Premium Power Control Car krijg je alles wat je nodig hebt om al je klussen makkelijk en snel te kunnen doen. De K5 hogedrukreiniger is uitgerust met een vuilfrees, een waterfilter, een spuitlans, een wasborstel, een schuimsproeier en wasmiddel. Deze krachtige hogedrukreiniger heeft een maximale werkdruk van 145 bar en een reinigingscapaciteit van 40 vierkante meter per uur waardoor je middelgrote reinigingsklussen makkelijk aan kan. Met de haspel kun je de slang moeiteloos oprollen zonder knikken en je hebt de mogelijkheid om de werkdruk aan te passen op jouw klus. Met de wasborstel kun je ook zwaardere vervuilingen makkelijk verwijderen zonder de lak te beschadigen. Kortom, de Kärcher K5 Premium Power Control Car is een complete set voor middelgrote reinigingsklussen.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aanpast aan de schoonmaakklus

  .

  Dankzij de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen, zodat hij niet knikt of draait.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, rioolverstopper of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Power Control Car.

Karcher K5 Premium Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Premium Power Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Power Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K5 Premium Power Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K5 Premium Power Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Premium Power Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.