1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Power Control Car.

Karcher K7 Premium Power Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Power Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Power Control Car.

Met de Kärcher K7 Premium Power Control Car heb je een zeer complete reinigingsset in huis. Naast de K7 hogedrukreiniger krijg je ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd. Met deze set heb je alles wat nodig is voor het schoonmaken van je auto, boot of andere verontreinigde oppervlaktes. De K7 heeft een maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur. Hiermee maak je zwaar verontreinigde oppervlaktes snel en grondig schoon. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op de klus. Zo zorg je ervoor dat de lak op je auto niet beschadigd. Met de wasborstel schoon je zelfs de zwaarder vervuilde oppervlaktes op een gecontroleerde manier. Met de meegeleverde haspel rol je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken op. Kortom, met de Kärcher K7 Premium Power Control Car heb je alles bij de hand voor een schone auto of boot.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zodat deze niet knikt of draait

  .

  Door de 10 meter lange hogedrukslang heb je veel bewegingsvrijheid.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Power Control Car.

Karcher K7 Premium Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Power Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Premium Power Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Power Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K7 Premium Power Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Power Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.