1. Karcher
  2. Karcher K4 Power Control Home.

Karcher K4 Power Control Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K4 Power Control Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K4 Power Control Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-033.0

Gewicht

11,4 kg

Hoogte

58,4 cm

Breedte

30,5 cm

Diepte

39,7 cm

Omschrijving van Karcher K4 Power Control Home.

Met de Kärcher K4 Power Control Home heb je de controle over je reinigingsklus in eigen handen. Met een werkdruk van 130 bar en een capaciteit van 420 liter per uur is er geen onkruid, modder of ander vuil dat je tegenhoudt. Door de spuitlans te draaien, bepaal je zelf de kracht van de waterstraal. En als je hulp nodig hebt, heeft de bijbehorende app je rug gedekt. De K4 Power Control Home is uitgerust met wielen en een telescopische handgreep voor maximale mobiliteit en gemakkelijk transport. Daarnaast heeft de machine een reinigingsmiddelentank die ervoor zorgt dat zelfs het hardnekkigste vuil wordt verwijderd. Met de Karcher K4 Power Control Home heb je alle kracht en controle die je nodig hebt om je tuin en terras schoon te houden.

Pluspunten
  • Je voltooit verschillende reinigingsklussen met de bijgeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De instelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt. Met de 8 meter lange hogedrukslang kun je ook de uiteinden van de tuin bereiken.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Power Control Home.

Karcher K4 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,4 cm
Breedte 30,5 cm
Diepte 39,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K4 Power Control Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 11,4 kg.

Karcher K4 Power Control Home. is op de markt gebracht door Karcher K4 Power Control Home. en heeft als fabrikantcode: 1.324-033.0.

Karcher K4 Power Control Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K4 Power Control Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.