1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control Car & Home.

Karcher K2 Power Control Car & Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K2 Power Control Car & Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K2 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.673-607.0

Gewicht

4,3 kg

Hoogte

58,6 cm

Breedte

25 cm

Diepte

24,6 cm

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Car & Home.

Met de Karcher K2 Power Control Car & Home heb je een krachtige en veelzijdige hogedrukreiniger in handen. Dankzij de naar 5 meter verlengde slang heb je nog meer bewegingsvrijheid. Bovendien biedt de bijbehorende app ondersteuning bij elke schoonmaaktaak. Van auto tot tuinmeubelen, terras en meer. Met het 110 bar sterke apparaat krijg je een wasborstel, terrasreiniger en diverse reinigingsmiddelen meegeleverd. Het lange handvat en de wieltjes zorgen ervoor dat je de hogedrukreiniger gemakkelijk meeneemt naar een andere plek in je tuin. Laat de Karcher K2 Power Control Car & Home de schoonmaakklusjes in je tuin voor je oplossen. Zo heb je weer meer tijd om datgene te doen waar je echt van geniet.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reiniging klussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je deze goed afstemt op de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Car & Home.

Karcher K2 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Bedenk van te voren of Karcher K2 Power Control Car & Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Car & Home. is op de markt gebracht door Karcher K2 Power Control Car & Home. en heeft als fabrikantcode: 1.673-607.0.

Karcher K2 Power Control Car & Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K2 Power Control Car & Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.