1. Karcher
 2. Karcher K3 Power Control Bike.

Karcher K3 Power Control Bike.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K3 Power Control Bike. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K3 Power Control Bike.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

6.295-763.0

Gewicht

5,4 kg

Hoogte

67,7 cm

Breedte

28 cm

Diepte

30,7 cm

Omschrijving van Karcher K3 Power Control Bike.

Met de Kärcher K3 Power Control Bike is het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken een fluitje van een cent. Het pakket bevat niet alleen een K3 hogedrukreiniger, maar ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel. Hiermee maak je zelfs het meest hardnekkige vuil van bijvoorbeeld (motor)fietsen, tuinmeubelen en velgen moeiteloos weg. De werkdruk van deze hogedrukreiniger is maximaal 120 bar, waardoor je in één uur maar liefst 25 vierkante meter kunt reinigen. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op de sterkte van de vuilnis, waardoor je zeker weet dat de lak op je fiets niet beschadigd. De Kärcher K3 is ook nog eens gemakkelijk achter je aan te rollen dankzij de wielen en het lange handvat.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aan de reinigingsklus kunt aanpassen

  .

  Dankzij de wielen kun je de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatsen.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control Bike.

Karcher K3 Power Control Bike. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K3 Power Control Bike. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control Bike. is op de markt gebracht door Karcher K3 Power Control Bike. en heeft als fabrikantcode: 6.295-763.0.

Karcher K3 Power Control Bike. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K3 Power Control Bike. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.