1. Karcher
 2. Karcher K7 Premium Power Control.

Karcher K7 Premium Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.317-170.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Power Control.

De Karcher K7 Premium Power Control heeft een krachtige motor met een vermogen van 2.000 watt. De motor heeft een lange levensduur en is ontworpen voor intensief gebruik. De K7 Premium Power Control is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wielen aan de achterkant, waardoor het apparaat gemakkelijk kan worden verplaatst. Dankzij de geïntegreerde lange kabel hoeft u niet vaak te verplaatsen om uw waterbron te bereiken. Deze hogedrukreiniger is uitgerust met een lange slang en een speciale pistoolhouder, waardoor u uw spuitlans kunt opbergen zonder dat u deze hoeft vast te houden. De lange slang biedt een grotere bereikbaarheid, waardoor u gemakkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen kunt schoonmaken. De Karcher K7 Premium Power Control is een krachtig apparaat dat is ontworpen voor grote en zwaar verontreinigde klussen. Met deze hogedrukreiniger kunt u zich met een gerust hart verheugen op een schoon resultaat. De spuitlans heeft drie standen, waardoor u de druk perfect kunt afstellen voor elke klus. Met de geïntegreerde opbergruimte heeft u al uw accessoires bij de hand. Download de bijbehorende app voor nog meer controle en gemak!

Pluspunten
 • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus af kunt stellen

  .

  Door de 10-meter lange hogedrukslang bereik je ook de uiteindes van de tuin

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Power Control.

Karcher K7 Premium Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Premium Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.317-170.0.

Karcher K7 Premium Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.