1. Karcher
  2. Karcher K2 Power Control.

Karcher K2 Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K2 Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K2 Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.673-600.0

Gewicht

4,3 kg

Hoogte

58,6 cm

Breedte

25 cm

Diepte

24,6 cm

Omschrijving van Karcher K2 Power Control.

De Karcher K2 Power Control is een ideaal apparaat om kleinere schoonmaakklussen uit te voeren. Deze hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 110 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur. Met de regelbare waterdruk is het eenvoudig om de juiste druk voor het schoonmaken van je fiets of tuingereedschap aan te passen. De bijbehorende app biedt ondersteuning en geeft praktische tips en trucs die je helpen bij elke schoonmaaktaak. Daarnaast wordt er ook een hogedrukpistool en een 5 meter lange hogedrukslang meegeleverd. Met het lange handvat en de wieltjes is het eenvoudig om de hogedrukreiniger naar een andere plek binnen je tuin te verplaatsen. Hierdoor ben je in staat om zelfs de moeilijk bereikbare plekken in je tuin schoon te maken. Met de Karcher K2 Power Control beschik je over alles wat je nodig hebt om je tuin en andere oppervlakken grondig schoon te maken.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen voor de reinigingsklus. Dankzij de wielen kun je de hogedrukreiniger gemakkelijk verplaatsen. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control.

Karcher K2 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Bedenk van te voren of Karcher K2 Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K2 Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.673-600.0.

Karcher K2 Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K2 Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.