1. Karcher
  2. Karcher K5 Power Control.

Karcher K5 Power Control.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K5 Power Control. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K5 Power Control.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.324-550.0

Gewicht

13 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

40,2 cm

Omschrijving van Karcher K5 Power Control.

De Karcher K5 Power Control is een krachtige hogedrukreiniger voor gemiddelde reinigingsklussen. Met een vermogen van 145 bar en een wateropbrengst van 500 liter per uur is het een krachtige en veelzijdige hogedrukspuit. Dankzij de draaibare spuitlans stel je eenvoudig de gewenste werkdruk in voor iedere reinigingsklus. Met de bijbehorende app heb je extra hulp bij het selecteren van de juiste werkdruk. Daarnaast is het mogelijk om reinigingsmiddelen toe te voegen aan de Karcher K5 Power Control voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Zo heb je altijd een schoon en fris resultaat. Dankzij het vele vermogen van de K5 Power Control is het verwijderen van vuil geen enkel probleem.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter om vuil uit het water te verwijderen standaard meegeleverd. Via de bediening op de spuitlans kun je de waterdruk eenvoudig aanpassen op je reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, rioolslang, wasborstel of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Power Control.

Karcher K5 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 40,2 cm

Bedenk van te voren of Karcher K5 Power Control. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 13 kg.

Karcher K5 Power Control. is op de markt gebracht door Karcher K5 Power Control. en heeft als fabrikantcode: 1.324-550.0.

Karcher K5 Power Control. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K5 Power Control. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.