1. Karcher
  2. Karcher K4 Premium Power Control Car.

Karcher K4 Premium Power Control Car.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K4 Premium Power Control Car. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control Car.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.643-767.0

Gewicht

12 kg

Hoogte

58,8 cm

Breedte

30,6 cm

Diepte

41,4 cm

Omschrijving van Karcher K4 Premium Power Control Car.

Met de Kärcher K4 Premium Power Control Car krijg je niet alleen een krachtige hogedrukreiniger, maar ook nog eens verschillende accessoires om je schoonmaakklus nog efficiënter te volbrengen. Naast de hogedrukreiniger heb je ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel tot je beschikking. Met deze K4 kun je middelgrote reinigingsklussen, zoals het schoonmaken van je autos, tuinmeubelen en (motor)fietsen, aan. De maximale werkdruk van 130 bar, en de reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur, zorgen ervoor dat je klus snel en efficiënt geklaard is. Met de regelbare werkdruk kun je de druk aanpassen aan het oppervlak waar je aan werkt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je lak beschadigd raakt. Ook de wasborstel is ideaal voor het schoonmaken van zwaarder vervuilde oppervlaktes. Met de K4 Premium Power Control Car heb je alle gereedschappen in huis om jouw schoonmaakklus te volbrengen.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

    .

    De instelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt aanpassen aan de reinigingsklus. Dankzij de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen, zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Premium Power Control Car.

Karcher K4 Premium Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Bedenk van te voren of Karcher K4 Premium Power Control Car. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 12 kg.

Karcher K4 Premium Power Control Car. is op de markt gebracht door Karcher K4 Premium Power Control Car. en heeft als fabrikantcode: 2.643-767.0.

Karcher K4 Premium Power Control Car. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K4 Premium Power Control Car. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.