1. Karcher
  2. Karcher K7 Power Control Car & Home.

Karcher K7 Power Control Car & Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Power Control Car & Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.644-015.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Power Control Car & Home.

Met de Kärcher K7 Power Control Car & Home heb je een krachtig en veelzijdig reinigingssysteem in huis. De hogedrukreiniger, terrasreiniger, wasborstel, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en wasmiddelen geven je een breed pakket aan mogelijkheden. Met een maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur maak je razendsnel elk oppervlak schoon. Je auto, tuinmeubelen of terras zien er als nieuw uit. Met de meegeleverde wasborstel kun je krachtig op de zwaar vervuilde plekken inspringen. Ook kun je de werkdruk via de regelknop aanpassen. Zo weet je zeker dat je je auto of tuinmeubelen niet beschadigt. Met de Kärcher K7 Power Control Car & Home heb je een uitgebreid reinigingssysteem voor elke klus.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, wasborstel, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. Met de bediening op de spuitlans kun je eenvoudig de waterdruk instellen voor de betreffende reinigingsklus. Met een maximaal toelaatbare werkdruk van 180 bar heb je genoeg kracht om hardnekkig vuil te verwijderen.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bij je aankoop.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control Car & Home.

Karcher K7 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Power Control Car & Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control Car & Home. is op de markt gebracht door Karcher K7 Power Control Car & Home. en heeft als fabrikantcode: 2.644-015.0.

Karcher K7 Power Control Car & Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Power Control Car & Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.