1. Karcher
  2. Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K7 Premium Power Control Compleet. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

2.642-240.0

Gewicht

17,9 kg

Hoogte

66,6 cm

Breedte

33 cm

Diepte

45,8 cm

Omschrijving van Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Met de Kärcher K7 Premium Power Control Compleet klaart u elke reinigingsklus met gemak. Dit model heeft een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur. Hiermee is het uitermate geschikt voor het reinigen van grote en zwaar verontreinigde oppervlakken. Naast de K7 hogedrukreiniger krijg je bij dit model ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioolslang, 2 flessen wasmiddel en een tuinslang meegeleverd. Met de haspel rol je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken op. De werkdruk is regelbaar waardoor je zelf de hardheid van de waterstraal kunt bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld de lak van je auto of fiets niet beschadigen.

Pluspunten
  • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioleringsslang, wasmiddelen en tuinslang. Via de bediening op de spuitlans stel je eenvoudig de waterdruk af op de reinigingsklus. Met een maximale werkdruk van 180 bar heb je voldoende kracht om hardnekkig vuil weg te spuiten.

Minpunten
  • Met de tuinslang en hogedrukslang kom je 25 meter ver, dus voor langere afstanden heb je een koppeling en extra slang nodig.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Power Control Compleet.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Bedenk van te voren of Karcher K7 Premium Power Control Compleet. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 17,9 kg.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet. is op de markt gebracht door Karcher K7 Premium Power Control Compleet. en heeft als fabrikantcode: 2.642-240.0.

Karcher K7 Premium Power Control Compleet. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K7 Premium Power Control Compleet. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.