1. Karcher
  2. Karcher K3 Power Control Car & Home.

Karcher K3 Power Control Car & Home.

5/5

Een hogedrukreiniger helpt jou om simpel bepaalde plekken schoon te maken die handmatig niet lukken. Door middel van de kracht die achter de hogedrukreiniger zit is het een kwestie van seconden voordat het platform schoon is. Lees hier alles wat je moet weten over Karcher K3 Power Control Car & Home. en schaf het eenvoudig online aan bij de goedkoopste webhop.

Specificaties Karcher K3 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.676-105.0

Gewicht

5,4 kg

Hoogte

67,7 cm

Breedte

28 cm

Diepte

30,7 cm

Omschrijving van Karcher K3 Power Control Car & Home.

De Karcher K3 Power Control Car & Home is de perfecte oplossing voor kleinere schoonmaakklussen. Met een druk van 120 bar en verschillende accessoires zoals een wasborstel en terrasreiniger, is deze hogedrukreiniger uitgerust om vuil en hardnekkig vuil te verwijderen. Dankzij de bijbehorende app krijg je gerichte tips en trucs voor elke schoonmaakklus. De waterdruk is eenvoudig te regelen, zodat je altijd het juiste vermogen hebt. Met het lange handvat en de wieltjes is het ook gemakkelijk om de hogedrukreiniger van de ene naar de andere locatie te verplaatsen. Zo kun je de Karcher K3 Power Control Car & Home gebruiken voor bijna elke taak.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en waterfilter. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat deze specifiek afgesteld wordt op de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder riolerings- en tuinslang.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control Car & Home.

Karcher K3 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Bedenk van te voren of Karcher K3 Power Control Car & Home. een gewicht heeft dat makkelijk te verplaatsen is voor je. Het weegt 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control Car & Home. is op de markt gebracht door Karcher K3 Power Control Car & Home. en heeft als fabrikantcode: 1.676-105.0.

Karcher K3 Power Control Car & Home. is te koop in verschillende webshop. Wij hebben echter de beste deal gevonden. Deze vind je hier.

Wij hebben onderzocht welke webshop Karcher K3 Power Control Car & Home. aanbiedt voor de beste prijs. Bekijk de prijs hier.